CONTACTEER ONS

PONT EXPRESS

Kasteelhofstraat 20

1852 Beigem (Grimbergen)

  02 269 38 50

 [email protected]

WEBSHOP

Onze takels maken elektrisch hijsen ook voor u mogelijk

Met kettingtakels en kabeltakels van DEMAG is traploos elektrisch hijsen bereikbaar voor elk budget. En Pont-Express uit Grimbergen (Vilvoorde) is het adres voor de professionele verkoop, service en reparatie van deze takels, of die van Verlinde, Konecranes en Stahl Crane Systems.

De robuust uitgevoerde DEMAG kabeltakels uit de DH-serie bieden een hijsvermogen van 1.000 kg tot 100.000 kg en hijssnelheden tot ongeveer 25 m/min (max. hijshoogte 52 m). De takels zijn standaard voorzien van een elektromechanische of elektronische overlastbeveiliging en bedrijfsurenteller.

  • De DK-kettingtakels staan voor stabiliteit en gewichtsbesparing dankzij het moderne en compacte ontwerp. Ze bieden een vermogen van 80 tot 5.000 kg bij snelheden van 0 tot 25 m/min (max. hefhoogte: 2,8 m).
  • De DC-kettingtakels van DEMAG kunnen meer dan 20 bedrijfslasten tussen 80 kg en 5.000 kg transporteren tegen snelheden van 1 tot 30 m/min, met fijngang of met traploze regeling.
  • De DR-serie staaldraadtakels voldoet aan alle eisen van hijslasten tot 10.000 kg. Deze compacte kabeltakels beschikken over een hijssnelheid van 6 tot 30m/min met standaard mechanische overlastbeveiliging en 20 procent langere levensduur.

Contacteer Pont-Express voor meer info over Demag takels!

Bekijk hier de productcatalogus

Kabeltakels DH
Kabeltakels DR
Kettintakels