CONTACTEER ONS

PONT EXPRESS

Kasteelhofstraat 20

1852 Beigem (Grimbergen)

  02 269 38 50

 [email protected]

WEBSHOP

Pont-Express biedt de kracht van betrouwbare ervaring

Bij Pont-Express uit Grimbergen (Vilvoorde) kunt u terecht voor installatie, onderhouden reparatie van DEMAG-motoren. Op dit moment biedt DEMAG
twee motorseries, namelijk de remmotor KB, die wereldwijd bekend is dankzij zijn bewezen concept met geïntegreerde robuuste schuifankerrem, en de recentelijk ontwikkelde cilinderankermotor Z, met of zonder elektromechanische schijfrem.

KB-motor
De DEMAG schuifankerremmotor, type KB, met een maximaal vermogen tot 75 kW, heeft een ge├»ntegreerde schuifankerrem die hoge schakelfrequenties en hoge remmomenten toelaat. Bij het wegvallen van de spanning valt de motor door een in de rem ingebouwde veer stil. Deze motoren zijn ook leverbaar voor continu gebruik. In deze serie zijn ook sleepringanker- en stilstandsmotoren verkrijgbaar.

Z-motor
De nieuwe serie cilinderankermotoren, type Z, met een maximaal vermogen tot 45 kW, is ontwikkeld voor algemene aandrijftoepassingen. Meestal wordt deze soort aandrijfmotor voorzien van een (elektromechanische) rem. De Z-motor is verkrijgbaar met een toerental of poolomschakelbaar met twee toerentallen. Deze DEMAG-motoren lenen er zich perfect voor om door een frequentieregelaar te worden aangestuurd.

Ook voorreductiekasten kunt u bij ons terecht!

Contacteer Pont-Express voor meer info over aandrijfmotoren!