CONTACTEER ONS

PONT EXPRESS

Kasteelhofstraat 20

1852 Beigem (Grimbergen)

  02 269 38 50

 [email protected]

WEBSHOP

Reductiekasten van DEMAG

Pont-Express uit Grimbergen, bij Vilvoorde, heeft al jaren ervaring met de reductiekasten van DEMAG. Voor elke toepassing in de industrie is er een reductor die aan de behoeften en wensen voldoet. Onze technische medewerkers staan voor u klaar om de meest geschikte reductiekast te selecteren.

DEMAG levert wereldwijd componenten en systemen in de aandrijftechniek. Daarnaast levert het bedrijf ook takels, kranen en rolbruggen, motoren en allerlei toebehoor. Het reductorprogramma bestaat uit de series AF, FG, D en T. Er behoren verschillende reductiekasten tot deze series: Wormwielreductiekasten, coaxiale reductoren, reductoren met parallelle assen en opsteekreductoren.

Elke reductiekast kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd, individueel afgestemd op het gebruik ervan. Zo zijn er een- of meertraps reductoren, reductiekasten in voet- en/of flensuitvoering, met een volle of holle as, met draaimomenten van 0,1 tot 500.000 Nm.

DEMAG-reductoren bieden veel aanbouwmogelijkhedenen de slijtagevrije vertanding en levensduursmering garanderen een langdurig en onderhoudsvrij bedrijf. Ze kunnen snel gemonteerd worden, werken geluidsarm en bij sommige modellen is de aandrijfas aan beide kanten te gebruiken.

Kom naar Pont-Express voor alle info over reductiekasten of contacteer ons vrijblijvend!!