CONTACTEER ONS

PONT EXPRESS

Kasteelhofstraat 20

1852 Beigem (Grimbergen)

  02 269 38 50

 [email protected]

WEBSHOP

Rolbruggen van topkwaliteit voor allerlei toepassingen

Pont-Express uit Grimbergen (Vilvoorde) heeft een groot aanbod DEMAG rolbruggen op de maat van kleine werkplaatsen tot zeer grote fabrieksproductiehallen. Wij stemmen bovenlopende rolbruggen in enkel- en dubbelliggeruitvoering of hangrolbruggen precies op uw  wensen af. U hebt zo de mogelijkheid een bedrijfslast van 500 tot 125.000 kg traploos te verrijden bij een snelheid tot 80 m/min.

Op welke rolbrug uw keuze ook valt, een kraan van DEMAG is altijd een veilige en betrouwbare optie én een van de meest economische oplossingen dankzij de lage onderhoudskosten en een gemiddelde levensduur van twintig jaar.

Rolbrug enkelligger

De rolbrug enkelligger bestaat uit een hoofdligger met daaronder de takel.

Rolbrug dubbelligger

Een dubbelligger biedt twee hoofdliggers met een takel deels of helemaal tussen de liggers of erbovenop. Biedt meer hijshoogte dan de enkelligger.

Hangrolbrug

Een hangrolbrug beweegt over de onderflens van de loopweg en biedt zo de mogelijkheid om een last onder de loopweg te brengen.

Explosieveilige rolbrug

Wordt alleen gebruikt in een werkomgeving met explosiegevaar. (stof: zone 21 & 22, gas: zone 1 & 2 volgens Europese richtlijnen ATEX 95 & 137)

Neem contact op met Pont-Express voor meer informatie over rolbruggen!